Stresové testovanie slovenského bankového sektora - Jurča, Pavol
Cieľ stresového testovania. Stresové testovanie devízového rizika. Prístup tvorby stresových scenárov. Stresové testovanie úrokového rizika. Scenáre pri stresovom testovaní kreditného rizika. Testovanie rizika likvidity. Obmedzenia stresového testovania.