Asociácia bánk reprezentant slovenského bankového sektora - Unčovský, Ladislav
Asociácia bánk ako dobrovoľné združenie právnických osôb podnikajúcich v oblasti bankovníctva a finančných služieb. Členovia a organizačná štruktúra. Činnosť Asociácie bánk. Hlavné projekty na ktorých Asociácia bánk spolupracuje.