Účtovníctvo v poisťovniach - Littvová, Zuzana
Recenzia publikácie pedagogičiek Ekonomickej univerzity v Bratislave, ktorá je venovaná študentom študijného odboru Poisťovníctvo, pracovníkom účtovníckych a audítorských oddelení poisťovní a všetkým, ktorí prichádzajú do styku s problematikou účtovania v poisťovniach, ktoré sa v nemalej miere odlišuje od účtovníctva pre iné podnikateľské subjekty. Publikácia pozostáva z 9 kapitol. Do aktuálnej problematiky účtovania v poisťovniach je zapracovaných množstvo legislatívnych zmien, ktoré sa realizovali na finančnom trhu SR do decembra 2005.