Sprostredkovanie poistenia v európskom kontexte - Jaroš, Roland
Slovenská asociácia sprostredkovateľov v poisťovníctve od začiatku svojej existencie nadviazala kontakt s Európskou federáciou sprostredkovateľov v poisťovníctve - BIPAR. Úlohy a ciele BIPAR. Súčasný stav sprostredkovateľskej činnosti v poisťovníctve v rámci EÚ.