Význam marketingového strategického plánovania v malých a stredných podnikoch - Grančičová, Katarína, 1967-
Názory na potrebu a prínos marketingového strategického plánovania v malých a stredných podnikoch. Najčastejšie dôvody, prečo sa v nich neuskutočňuje. Prínos marketingového strategického plánovania pre malé a stredné podniky, úlohy, ktoré pre tieto plní.