Vychutnajte si vlastné štyri steny - Škriniar, Pavel, 1979-
Prehľad bánk, ktoré ponúkajú hypotekárne úvery. Dĺžka splácania úveru. Vplyv doby splatnosti na splátku a preplatenosť. Ratingové ohodnotenie. Porovnanie hypotekárnych úverov. Modelový príklad. Úverová zmluva. Poistenie hypotekárneho úveru.