Boj všetkých proti jednému - Kopřiva, Juraj, ml
Problémy a nedostatky nového dôchodkového systému. Reklama verzus makléri. Dotovanie fondov. Prehľad trhových podielov jednotlivých DSS podľa počtu klientov. Prehľad základných údajov o dôchodkových fondoch.