Perspektívy formovania ľudského kapitálu v kontexte rozvoja informačnej spoločnosti - Porubčinová, Martina
Definovanie ľudského kapitálu. Trendy v oblasti vzdelávania. Vplyv technologického vývoja na formovanie ľudského kapitálu. Vzdelanie ako integratívny mechanizmus informačnej spoločnosti.