Slovensko predbieha európsky trh - Vanko, Samuel
Lízingový trh pred rokom 1989. Objem lízingových investícií po roku 1989. Stručná história a vývoj slovenského lízingu. Lízing nehnuteľností ako nová premenná na slovenskom lízingovom trhu. Obľúbenosť lízingu u podnikateľov.