Reklama na lieky - Vozár, Jozef
Reklama ako dôležitá súčasť komerčnej komunikácie. Vybrané problémy právnej a etickej úpravy reklamy liekov. Zákon o reklame. Definícia pojmov liek a liečivo. Etická samoregulácia. Reklama v čakárňach lekára a lekárňach. Reklama na internete.