Internet a práva autorov - Miščíková, Renáta
Chápanie autorského práva po prijatí nového autorského zákona (zákon č. 618/2003 Z.z. o autorskom práve a právnych súvislostiach s autorským právom). Výhradné osobnostné práva autora.