Aktívny dialóg s vládou a rezortmi - Bernát, Stanislav
Stratégia ďalšieho postupu Únie miest Slovenska (ÚMS) prednesená viceprezidentom Stanislavom Bernátom. Potreba vytvorenia vhodného legislatívneho, hospodárskeho a spoločenského prostredia pre zabezpečovanie vyššej kvality života pre obyvateľov miest a obcí jednotlivých regiónov. Programové ciele únie. Nástroje, formy a predpoklady realizácie.