Hypoteční trh je stále při síle - Sadil, Jan
Pozitívny vývoj českého hypotekárneho trhu v roku 2005. Rast počtu a objemu hypotekárnych úverov. Novoposkytnuté úvery v roku 2005 občanom, podnikateľským subjektom a municipalitám. Podiel jednotlivých bánk na celkovom počte novoposkytnutých hypotekárnych úverov.