Jak spolupracují banky a mobilní operátoři v České republice - Mašata, Radek
Spolupráca bánk a mobilných operátorov v Českej republike. Tri roviny spolupráce - mobilný prístup k bankovým produktom, priama platba za mobilné služby, priama platba za telekomunikačné služby platobnou kartou. Mobilné platby ako spoločná budúca spolupráca. Mikroplatby vo svete mobilov. Pokusy s m-commerce v Českej republike. Návrat mikroplatieb u T-mobile.