Rýchlosť približovania k vyspelejším - Burianová, Jaroslava
Hospodársky vývoj v ČR, SR a v krajinách EÚ-15 v období rokov 1995 - 2004 (predvstupové obdobie). Vývoj miery inflácie v ČR, SR a EÚ (15). Vývoj miery nezamestnanosti. Vývoj salda platobnej bilancie. Deficit verejných financií. Štátna zadlženosť. Údaje môžu byť užitočné pre prognózu najbližšej budúcnosti.