Podnikanie v turizme
Prvého mája 2006 nadobudla platnosť novela zákona o zájazdoch, podmienkach podnikania cestovných kancelárií a cestovných agentúr. Hlavné zmeny v novele zákona. Vyššie tržby za ubytovanie. Hodnotenie služieb poskytovaných v cestovnom ruchu. Devízové príjmy a výdavky zo zahraničného cestovného ruchu.