Zákon o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci - Adamček, Dušan
Úplné znenie zákona č. 124/2006 Z.z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci a o zmene a doplnení niektorých zákonov aj s komentárom. Nová právna úprava BOZP vymedzuje povinnosti zamestnávateľa v oblasti BOZP a ustanovuje základné ciele, ako aj preventívne a ochranné opatrenia na zabezpečenie života a zdravia zamestnanca pri práci a zachovanie jeho pracovnej schopnosti.