Informácie: Spoločnosť versus akcionár - Čavojský, Peter
Právo na informácie ako základné právo akcionárov. Účel informácie pre akcionára. Rovnaké zaobchádzanie s akcionármi. Rozsah informovanosti. Spôsoby poskytovania povinne zverejňovaných informácií a informačné zdroje. Obsah informovanosti. Právo na poskytnutie informácie na valnom zhromaždení.