Postavenie kastového systému v právnom systéme Indie - Hruškovič, Ivan
Hinduizmus ako najrozšírenejšie indické náboženstvo. Základy kastového systému. Pilier kastového systému - kasta bráhmanov. Zmeny v kastovom systéme.