Hodnotenie návratnosti investícií do vzdelávania - Olexová, Cecília, 1976-
Potreba venovať oblasti vzdelávania pozornosť, pretože poskytuje informácie na skvalitnenie rozhodovania o podnikovom vzdelávaní, umožňuje zlepšovať proces vzdelávania zvyšovaním relevantnosti cieľov a obsahu vzdelávania a jeho orientovaním na finančné prínosy. Viacúrovňové hodnotenie vzdelávania. Rentabilita investícií do vzdelávania (ROTI - return on training investment). Modelové príklady pre výpočet ROTI.