Eurostat : Príprava nových štrukturálnych zisťovaní poľnohospodárskych fariem v Európskej únii - Haspra, Rudolf
Informácia o zasadnutí pracovnej skupiny členských krajín EÚ k štrukturálnym zisťovaniam a typológii fariem v rámci poľnohospodárskeho štatistického výboru na Eurostate. V roku 2010 by mal byť vykonaný štrukturálny cenzus fariem. Návrh na definíciu pojmu poľnohospodárska farma. Informácia o príprave revízie typológie európskych fariem.