e-Synergy - nástroj pro podporu procesního řízení - Dolanský, Daniel
Audit (program auditov). Audit útvaru, pracoviska (plán auditu). Nezhoda. Cieľ kvality. Environmentálny program. Environmentálny aspekt - charakteristiky aspektu, možný environmentálny dopad, hodnotenie aspektu. Právna požiadavka v systéme e-Synergy.