Niekoľko poznámok k postaveniu dozornej rady v kapitálových obchodných spoločnostiach - Kubinec, Martin
Právne postavenie a pôsobnosť dozornej rady v spoločnosti s ručením obmedzeným a akciovej spoločnosti. Pôsobnosť dozornej rady. Spôsob kreovania dozornej rady.