IAS/IFRS - Požadavky na zveřejňování - Hruška, Vladimír
Povinne zverejňované informácie podľa IAS/IFRS. IAS 36 - Zníženie hodnoty aktív. Cieľom štandardu je stanoviť postupy, ktoré účtovná jednotka použije aby zabezpečila, že jej aktíva sú vedené v čiastke, ktorá nie je vyššia ako spätne získateľná čiastka. Informácie požadované po účtovnej jednotke.