Využitie bayesovskej štatistiky v analýze rozptylu - Kotlebová, Eva
Bayesovský prístup k štandardnej štatistickej metóde - analýze rozptylu. Princíp analýzy rozptylu. Bodový odhad strednej hodnoty čiastkového súboru. Bodový odhad strednej hodnoty priemerných mesačných príjmov vybranej skupiny domácností.