Čierne fľaky na bielej veste - Pressburg, Adrian Peter
Korupčný škandál v juhokórejskej automobilovej spoločnosti Hyundai. Zatykač na predsedu predstavenstva. Tajné fondy na podplácanie politikov a predstaviteľov štátnych inštitúcií. Vyšetrovanie v sesterskej automobilke Kia. Naštrbená povesť. Zaostávanie konkurenčného potenciálu krajiny vinou korupcie. Prepájanie starých rodových klanov s novými podnikateľskými.