Modelová zmluva OECD a jej vplyv na zdanenie príjmov v SR - Borčíková, Jana
Dokončenie príspevku z predchádzajúceho čísla. Ďalšie funkcie zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia. Metódy vylúčenia dvojitého zdanenia. Špeciálne opatrenia. Povinnosti tuzemských daňovníkov ako obchodných partnerov zahraničných daňovníkov. Ilustračný príklad.