Zisťovanie o príjmoch a životných podmienkach domácností 2005 (EU SILC) - Ivančíková, Ľudmila
Charakteristika zisťovania. Ako národné zisťovanie s ročnou periodicitou je EU SILC 2005 legislatívne vyhlásené v Programe štátnych štatistických zisťovaní. Obsah zisťovania - Dotazník SILC 1-01/A - Zloženie domácností, Dotazník SILC 1-01/B - Údaje za hospodáriacu domácnosť, Dotazník SILC 1-01/C - Údaje za osobu, Dotazník Sociálna situácia rodiny. Etapy zisťovania.