Likvidácia obchodnej spoločnosti - Kolembus, Anton
Všeobecne o likvidácii obchodnej spoločnosti. Účtovný a daňový pohľad na likvidáciu obchodnej spoločnosti. Dane z pridanej hodnoty, dane z motorových vozidiel.