Autorské právo a reklama - Štajer, Libor
Problém, ako v reklame legálne využiť skôr vytvorené autorské diela. Čo je autorské dielo. Práva autora diela. Osobnostné (tzv. morálne) práva a majetkové práva autora. Majetkové práva k dielu, ktorým je reklamná kampaň. Ochrana reklamnej kampane. Kontinentálny model autorského zákona a anglo-americký model autorského zákona.