Sponzoring, dárcovství a charita: pro co se rozhodnout? - Pařík, Roman
Sponzoring, darcovstvo a charita ako nástroje na posilnenie firemného imidžu. Správny výber projektu. Rozdiely medzi sponzorovaním a charitou. Koncepcia darcovstva. Najčastejšie chyby pri darovaní a sponzoringu.