"Dárcovství není nadstandard..." - Špak, Dušan
Rozhovor autorov článku s riaditeľkou Fóra darcov o firemnej filantropii a sponzoringu. Rozdiel medzi darcovstvom a sponzoringom. Verejne prospešné účely sponzorovania. Podpora kultúrnych a športových podujatí a podpora mládeže. Úroveň firemného darcovstva v Českej republike. Nástroje firemného darcovstva. Meranie verejnoprospešných aktivít metodikou Štandard zodpovedná firma. Firemná filantropia ako konkurenčná výhoda firmy.