Účtovná závierka malých a stredných podnikov z pohľadu IFRS - Mokošová, Daša, 1979-
Predbežný návrh pravidiel Medzinárodných štandardov pre finančné vykazovanie (IFRS), ktoré sa pripravujú pre účtovné jednotky spadajúce pod definíciu malých a stredných podnikov.