Ako podnikať
Z obsahu: Odkaz firmám - nedôverujte! Nadčasy nie sú vždy zaplatené. Práca nadčas podľa Zákonníka práce. Efektívny predajca - posledný ťah. Poradenstvo. Odpovede na otázky čitateľov Trendu.