Náměty k novému pojetí financování dopravy - Eisler, Jan
Krátka charakteristika dopravného systému Českej republiky. Vývoj požiadaviek na osobnú dopravu. Upresnenie sociálnych aspektov na osobnú dopravu. Súvislosti trhových princípov a ich aplikácia na dopravné služby, ich integrácia v dopravnom systéme. Daňový systém a jeho funkcie v doprave. Participácia štátu na dopravnej obsluhe území.