Krize zaměstnanců středního věku - Morison, R.
Kto sú zamestnanci stredného veku. Zamestnanci stredného veku ako najnespokojneší segment pracovných síl. Konzervatívne zmýšľanie vo voľbe ďalšej kariéry. Nepripravenosť podnikov na zvládnutie krízy. Aké má tento problém riešenie. Ako čeliť kríze stredného veku.