Podnikové vzdělávání: cíle, potřeby, realizace - Bieliková, Alžbeta
Ciele vzdelávania zamestnancov podniku. Vzdelávacie aktivity podniku. Systematické vzdelávanie ako najefektívnejší druh vzdelávania. Realizácia vzdelávacích programov. Hodnotenie efektívnosti vzdelávania. Modulový systém vzdelávania manažérov.