Čo podnikatelia potrebujú - Baťo, Rado
Z obsahu: Čo hovoria volebné programy. Čo politici sľubujú po voľbách. Ako chcú zlepšiť podmienky podnikania. Bludy, prázdne sľuby a k veci. Prekážky podnikania na Slovensku. Všetci chcú vzdelané Slovensko.