Efektívnosť výrobných faktorov v slovenskom poľnohospodárstve a jeho integrácia do Európskej únie - Szabo, Ľuboslav
Faktory efektívnosti agrárneho odvetvia a jej vývoj. Využívanie výrobných faktorov v poľnohospodárskych podnikoch. Vybrané ukazovatele ziskových a stratových podnikov. Vstup SR do EÚ a konkurenčná schopnosť slovenských poľnohospodárskych podnikov.