Exportní financování a finanční plánování - Zinecker, Marek
Stredné a dlhodobé exportné financovanie. Dôvody vplyvu exportných projektov na likviditu vývozcu. Plánovanie očakávaného cash flow a plánovanie bilančných dôsledkov krytia kapitálovej potreby. Modelovanie očakávaného cash flow. Modelovanie bilančných dôsledkov.