Vykonávanie ustanovení zákona o konkurze a reštrukturalizácii - Vajdová, Iveta
Dňa 1.1. 2006 nadobudla účinnosť vyhláška Ministerstva spravodlivosti SR č. 665/2005 Z.z., ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia zákona č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Vyhláška zároveň uverejňuje predpísané vzory tlačív, ktoré sú zverejnené aj na stránke Ministerstva spravodlivosti SR (www.justice.gov.sk). Rozsah vykonávacieho predpisu.