Finančné komentáre vedenia (manažmentu) a príprava zmien v oceňovaní podľa IFRS - Mokošová, Daša, 1979-
Informácie, ktoré vychádzajú z roku 2005 a určitým spôsobom môžu ovplyvniť vývoj IFRS v prvom polroku roka 2006. Priblíženie diskusného materiálu nazývaného Management Commentary. Príprava nového štandardu ako príručky na oceňovanie vo fair value. Návrh Fair value option pre US GAAP. Rozšírenie IFRS o IFRIC 8. Rozsah IFRS 2.