E-learningové štúdium - Boušková, Dagmar
Ciele grantovej úlohy KEGA v časti Účtovníctvo. Prepracovanie študijného textu pre potreby e-learningovej výučby. Vytvorenie reálnych podmienok na pokračovanie v zavádzaní progresívnej interaktívnej technológie do vzdelávacieho procesu.