Príprava podkladov prezentácií s využitím LCD projektora v oblasti účtovníctva - Gogová, Monika
Problematika účtovania zásob obsiahnutých v predmete Účtovníctvo B a problematika hospodárskych operácií, účtovných zápisov a účtovných kníh obsiahnutých v predmete Účtovníctvo A.