Teoreticko-metodologické aspekty aplikácie všeobecne uznávaných účtovných zásad pri riešení problematiky podnikových kombinácií zakladajúcich povinnosť zostavovať konsolidovanú účtovnú závierku v súlade IAS/IFRS - Hurtoňová, Martina, 1977-
Informácie o skúmaní a analyzovaní prístupov k účtovaniu a vykazovaniu podnikových kombinácií zakladajúcich povinnosť zostavovania konsolidovanej účtovnej závierky. Spôsob vyčíslenia a vykazovania goodwillu a jeho následného zúčtovania v individuálnej a konsolidovanej účtovnej závierke.