Etický kódex IFAC a jeho uplatnenie v práci účtovného odborníka - Hvoždarová, Jana
Implementácia etických princípov v práci účtovného odborníka. Základné princípy etického správania, ako ich odporúča celosvetová organizácia združujúca účtovných odborníkov - IFAC.