Teoreticko-metodologické problémy účtovania zásob na Slovensku a ich komparácia s riešeniami použitými v tejto oblasti v nadnárodnej úprave účtovníctva - Kareš, Ladislav
Informácie o príprave powerpointovej prezentácie pre Účtovníctvo A - vplyv hospodárskych operácií na súvahu a výkaz ziskov a strát, zmeny súvahových stavov, účtovné prípady spôsobujúce vznik výnosov a nákladov. Pre Účtovníctvo B - definovanie pojmov, účtovanie, oceňovanie, inventarizácia a vykazovanie zásob, rozdiely v našej a nadnárodnej úprave tejto problematiky.