Analýza a možnosti zosúladenia účtovných a daňových informácií podnikateľov v SR po vstupe do EÚ v nadväznosti na nadnárodnú úpravu - Kastlerová, Sylvia
Analýza národnej a nadnárodnej právnej úpravy účtovníctva a daní SR. Komparácia národnej právnej úpravy s nadnárodnou úpravou. Návrhy úpravy v oblasti účtovníctva a hospodárenia jednotlivých typov účtovných jednotiek so zreteľom na implementáciu medzinárodných štandardov IFRS a IPSAS.