Plánovanie a vyhodnocovanie ziskovosti zákazníkov z pohľadu controllingu - Gallo, Peter, ml
Pokukázanie na možnosti plánovania a vyhodnocovania ziskovosti zákazníkov, sledovania a ovplyvňovania ich správania. Príkladom je podnik potravinárskeho priemyslu zameraný na mäsové výrobky. Algoritmus prípravy a spracovania údajov. Model svtupnej zostavy kalkulácií materiálových položiek. Podklady pre controllingový rozbor.