Systém plánování a controllingu ve společnosti Precheza - Petrželová, Marta
Organizácia kontrolingu v spoločnosti Precheza.a.s. so sídlom v Přerove. Systém finančného plánovania. Plánovanie ročného plánu. Plán výroby a predaja.